Massage opleidingen Levensakker
voetmassage

Een dagje voor ouders met hun kind ( 6-12 jaar), of grootouders met hun kleinkind georganiseerd. Een dag in het weekend; zaterdag of zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur.


We gaan leuke dingen doen samen. (Groot)ouders kunnen samen met hun (klein)kind een dag vol wetenswaardigheden beleven, zelf proeven ( we gaan een geneeskruiden- soep maken).


De ouder wordt door het kind gemasseerd en andersom krijgen kinderen alle liefdevolle aandacht van hun vader of moeder, opa of oma die ook geleerd krijgt hoe massage kan worden toegepast. We krijgen iets heel interessants te horen over onze kracht van de gedachten. Dit is zowel voor de ouder als voor het kind heel praktisch. Bovendien een heel leuk item om eens een spreekbeurt over te geven op je school.Er volgt ook nog een leuk experiment wat thuis verder uitgevoerd kan worden. Deze workshop is uitermate geschikt voor (groot)ouders die eens een speciale dag met hun (klein)kind willen doorbrengen en die het fijn vinden extra aandacht voor elkaar te hebben.


Kosten € 56,25 incl. BTW  (voor 1 ouder en 1 kind samen). De hele dag is er kruidenthee en jullie krijgen allebei een gratis flesje biologische massageolie.


Gemma van den Akker

Aanvang

Bij voldoende aanmeldingen, bij voorkeur in het voorjaar

Duur

1 dag

Kosten

€ 56,25 incl. BTW

Lesdata

Een dag in het weekend; zaterdag of zondag van 12.00 tot 16.00 uur

Locatie

Praktijkadres Siebengewald