Massage opleidingen Levensakker

Zelfs mensen die gemotiveerd bezig zijn hun voeding heel bewust te bepalen, raken bij tijd en wijlen de weg kwijt door de tegenstrijdige berichtgevingen. De meeste voedingsinformatie krijgen we via de overheid, maar ook via de commerciële media.


Daarnaast is de Voedingswetenschap heel actief met allerlei onderzoeken en vaak worden inzichten weer gewijzigd of spreken elkaar tegen. We kunnen daardoor een onverschillige houding krijgen: Wat is nu nog wel geloofwaardig en zinvol?


In de lezing komen enkele belangrijke voedingszaken (o.a. suikerstofwisseling, zin en onzin van vetten, hoe herken je een goede spijsvertering, hoe gezond is melk?)aan de orde. Met deze informatie krijgt u het inzicht in dit gebied voortaan zelf te oordelen met het gezonde nuchtere verstand, ontdaan van belangenverstrengeling en ontdaan van de wankeling door de nieuwste ontdekkingen van de toekomst.


Zelfstandig een gezonde voeding kiezen hoeft dan niet meer moeilijk te zijn. En moeilijk doen, hoeft al helemaal niet. De natuur laat het ons allemaal zien. Ook onze lichaamstaal spreekt boekdelen: Waar heb je je buik van vol? Wat heb je op je lever? Ligt er iets zwaar op de maag, je tanden ergens inzetten?


Laat je door deze lezing (weer) inspireren om betrokken te raken met je voeding en jouw spijsvertering.