Massage opleidingen Levensakker

Behandeling

massage

Behandeling vindt plaats op afspraak. Afhankelijk van de klacht kan er gewerkt worden met: Luisteren onder jouw woorden. Het menselijke aspect in ons doet zijn dagelijkse ervaringen op. Daarin kun je vastlopen. Door te luisteren onder jouw woorden kun je inzicht en overzicht krijgen in waar het op een diepere laag binnenin jou werkelijk om gaat, op zielsnivo.  Weer opnieuw contact maken met jezelf; De weg naar binnen.


Massage

Maar dan met een bezielde aanraking. Ik werk niet volgens een plan of schema vanuit t hoofd, maar luister steeds bewust naar wat wordt ingegeven in het contact met jou via de aanraking van jouw lichaam. Mijn handen worden gestuurd vanuit t hart, vanuit de intuitie, niet vanuit het hoofd.


Reconnective Healing

Nieuwe frequenties waarin lichaam, geest en wezen kunnen helen op een soms verrassende wijze.


Inverse Wave Therapie

Wanneer het thema duidelijk is dan is dit een aangewezen methode om op een krachtige en efficiente manier met de belemmerende overtuiging in contact te komen door focus en mbv specifiek helende trillingsgolven van stemvorken.


Natuurgeneeskunde

Geneeskrachtige kruiden; voedingsadviezen; massages; natuurgeneeskundige technieken zoals schropfen en moxeren; reinigingskuren; krachtig ondersteunende Bloesemremedies; heel fijngevoelig afgestemde remedies die exact aansluiten op wat er aan de orde is.


Coaching

De Helende Kracht van het Hart, sessies waarbij op een dieper niveau met de essentie van ons wezen contact wordt gemaakt. Met dat wat er gehoord, gezien en omarmt wil worden. Via gesprek, aanraking van het lichaam en heldervoelend vermogen.


Bestaande regulier medische behandelingen worden niet doorkruist. Als de wens er is om hier iets in te wijzigen zal dat alleen in overleg met uw behandelend arts geschieden.Je helpt me door tijdens een consult niet te sterke geuren te dragen.

Ik word hierdoor afgeleid.

Symbool

Informatie aanvragen?

Klik op onderstaande link om informatie aan te vragen.