Massage opleidingen Levensakker

Visie

visie

In de therapie wordt uitgegaan van natuurgeneeskundige principes zoals het zelfhelend vermogen, de verbinding tussen lichaam en geest en er wordt gezocht naar de oorzaak van de klacht. Soms is er zoveel pijn, lijden we zo onder de beperkingen van de klacht dat het moeilijk wordt onze eigenlijke innerlijke kracht nog te ervaren. We vereenzelvigen ons dan met de pijn, met de klacht.


Wat is de betekenis van de symptomen? Wat wil het ons zeggen? Daarbij kunnen we proberen inzicht te krijgen in belemmerende overtuigingen en besluiten over ons leven.


Het is dan heel bevrijdend weer in contact te komen met onze eigen essentie, met het wezen wie we in werkelijkheid zijn.


Van hieruit ontstaat dan de ruimte om weer nieuwe mogelijkheden te ontdekken en te creeren en zo het leven weer in zijn kracht en gratie te ervaren.


Het is nodig om weer in contact te komen met ons gevoel, ons aardse deel. Mijn uitgangspunt is dat reguliere geneeskunde en natuurlijke geneesmethodes uitstekend samen kunnen gaan. Ze kunnen elkaar zinvol aanvullen. Ik neem de tijd voor u en uw klacht.

Symbool

Informatie aanvragen?

Klik op onderstaande link om informatie aan te vragen.