Route & adres

Praktijk in Siebengewald

Siebengewald ligt in Nederland, Noord-Limburg, aan de Duitse grens, tussen Nijmegen en Venlo, in de buurt van Gennep, Boxmeer.Vanuit Nederland (A73)

A73 Nijmegen-Venlo afslag A77 Köln-Venlo afslag N271 Gennep/ Venlo richting Gennep richting Heijen aanhouden totdat wordt aangegeven: Afslag Sieben-gewald-Goch, volg deze afslag: Siebengewald-Goch, bij het binnenrijden van Siebengewald 1ste weg links: Boterdijk, einde T-splitsing rechts: Augustinusweg, praktijk is op nr. 10, u ziet het praktijkbord.Vanuit Nederland (vanaf Nieuw Bergen)

neem op de N271 in Nieuw Bergen de afslag richting Siebengewald (N552), LET OP: Siebengewald bestaat uit 2 stukken; vanuit Nieuw-Bergen moet u door het eerste deel heen rijden, om vervolgens vanzelf bij de volgende dorpskern uit te komen en daar de weg te volgen tot aan de grensovergang. Er is een café op de hoek. Vanaf Nieuw-Bergen slaat u aldus na 7,5 kilometer op de N552 links af de Augustinusweg in. Praktijk is op nummer 10, u ziet het praktijkbord.Vanuit Duitsland (A57)

Bij de plaats Goch richting Siebengewald-Nieuw Bergen. bij binnenrijden Siebengewald eerste weg rechts: Augustinusweg praktijk is op nr. 10, u ziet het praktijkbord.Uitgebreide routebeschrijving

Ik heb voor u een uitgebreide, nauwkeurige routebeschrijving; indien gewenst zend ik u die graag per email.Klik op het kaartje  om uw route te berekenen met behulp van Google Maps.Klik om naar Google maps te gaan
Symbool

Informatie aanvragen?

Klik op onderstaande link om informatie aan te vragen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Accepteren