Lezingen

Bent u geïnteresseerd in lezingen? Regelmatig houd ik lezingen omtrent onderwerpen uit de natuurgeneeskunde, natuurlijke voeding, iriscopie, het werken met bloesemremedies, spiritualiteit ed. Bijvoorbeeld bij Bibliobus, (een gezamenlijk initiatief van de Openbare Bibliotheken uit de regio) en Volksuniversiteiten in de regio.


De lezingen worden begeleid met een powerpoint presentatie, voorbeelden uit de praktijk en desgewenst een meditatie. De avonden zijn doorgaans een bron van inspiratie waarin met volle teugen wordt genoten van de informatie en het zelf ervaren. Er is altijd gelegenheid tot het stellen van persoonlijke vragen. Ik vertel vanuit mijn hart, met bezieling en vanuit mijn kennisdomein, aangevuld met voorbeelden uit een jarenlange praktijkervaring.


Er volgt nog een workshop met het thema: De overgang van leven naar de dood en het Leven na de dood. Bewust sterven en hoe we kunnen begeleiden bij angst rondom het sterven en loslaten van het leven. Ook op andere locaties worden lezingen gehouden. Indien u voor uzelf of uw vereniging op zoek bent naar een lezing met een bepaald onderwerp vanuit de natuurgeneeskunde of nieuwe spiritualiteit neem dan even contact met mij op. Het overbrengen van informatie op een boeiende wijze is iets wat ik graag doe. Lezingen kunnen desgewenst gecombineerd worden met een meditatie en een doe-oefening.

Symbool

Informatie aanvragen?

Klik op onderstaande link om informatie aan te vragen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Accepteren