Massage opleidingen Levensakker

Massage en Kanker

Massage en persoonlijke begeleiding tijdens of na kankertherapie

Naast de behandelingen die u in het ziekenhuis of elders hebt ondergaan kan de behoefte bestaan op een liefdevolle manier lichaam en geest meer in harmonie te brengen. Als je je lichaam en geest ook iets anders wil gunnen.


Vanuit een situatie dat je door allerlei intensieve, en noodzakelijke behandelingen het lichaam op een soms ingrijpende manier hebt moeten benaderen in strijd met een ernstige ziekte , kan de behoefte ontstaan om ook op een andere manier iets voor het lichaam terug te doen.


In mijn praktijk voor natuurgeneeskunde ontstaan op deze manier vragen van mensen voor bijvoorbeeld massage en begeleiding. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan, zowel als verpleegkundige als natuur-geneeskundig therapeut met (ongeneeslijke) ziekte en stervensprocessen en heb steeds zoveel affiniteit gevoeld. Op een zorgvuldige respectvolle manier deel uitmaken van deze levensfase zie ik als een voorrecht.

steen
Symbool

Informatie aanvragen?

Klik op onderstaande link om informatie aan te vragen.

Massage

Een algehele lichaamsmassage, waarbij op een liefdevolle manier wordt aangeraakt. Op deze manier kan het lichaam worden erkend in de pijn en strijd die het levert, en kan het zich overgeven aan een weldaad en ontspannen in een vertrouwen dat deze aandacht omhullend, liefdevol en zacht is. Een massage kan desgewenst op delen van het lichaam toegepast worden, of bijvoorbeeld alleen een voetreflex massage. Massagebehandelingen duren vanaf 1/2 uur tot 1 1/2 uur ; in afstemming wat wenselijk is.


Persoonlijke Begeleiding

Soms wordt het allemaal teveel, een spanningsvolle periode, een periode met onzekerheid, angst, pijn, zorgen, verdriet, boosheid, slapeloosheid. Je raakt daardoor vaak nog wat verder weg uit je centrum, uit het contact en de afstemming met jezelf. Het contact met je lichaam kan daarbij ook behoorlijk verminderd zijn, het vertrouwen is een beetje weg. Massage, ruimte, rust, tijd en aandacht, persoonlijke gesprekken, indien wenselijk meer ondersteuning op emotioneel en spiritueel gebied zorgen ervoor dat de kwaliteit van uw leven weer kan verbeteren, u beter met uw emoties en pijn kunt omgaan en u zich beter kunt ontspannen, weer in harmonie kunt zijn en beter slaapt.


In de behandelingen kan gewerkt worden met massage, intuïtieve energie, eventueel aangevuld met een emotionele ondersteuning d.m.v. bloesemtherapie. Indien wenselijk kan ook behandeld worden met geneeskruiden, begeleiding met voedingsadviezen, ontspanningsmeditaties, Helende Kracht van het Hart: in contact met de diepere betekenis van de klacht. Samenwerking met reguliere geneeskunde. De behandelingen worden vergoed, geheel of gedeeltelijk door bijna alle zorgverzekeraars. Mijn praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging NWP.

voetreflexmassage