Massage opleidingen Levensakker

NU VERKRIJGBAAR

Pleidooi voor de Ziel


Het boek waarin Gemma haar persoonlijke verhaal verteld, haar ervaring van de donkere nacht van de ziel.


Waarin bovendien allerlei praktische handreikingen beschreven zijn hoe een kwetsbaar afhankelijk mens bereikbaar blijft.

Hoe doe je dat, hoe spreek je de Zielentaal?


Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en in de online winkels in Nederland en België. Wil je graag een gesigneerd exemplaar dan kun je op afspraak het boek bij Gemma thuis komen ophalen (laat van tevoren even weten wanneer je komt).

Het boek is verkrijgbaar voor € 22,95. (hardcover € 27,95)

Gemma met haar boek
Symbool

Informatie aanvragen?

Klik op onderstaande link om informatie aan te vragen.

SiteLock

ACHTERGROND

Over het boek

Gemma van den Akker - Cosmea
Pleidooi voor de Ziel

In deze indrukwekkende en aangrijpende weergave vertelt Gemma hoe haar leven door een meest diepe ervaring kon gaan. Door een risicovolle tumor in het hoofd lieten haar gezondheid en communicatie het afweten en bevond zij zich als mens en als succesvol hulpverlener plotseling ‘aan de andere kant van de balie.’


Overgeleverd en kwetsbaar tot op het bot heeft zij kunnen ervaren hoe het is om alles uit handen te moeten geven. Schrijnend en soms onvoorstelbaar. In ‘Pleidooi voor de Ziel ‘ beschrijft zij de wereld van de Ziel, van afgescheidenheid en het gemis aan menswaardigheid.


Beseffende dat dit persoonlijke verhaal tegelijkertijd deel uitmaakt van een groter geheel dat veel verder gaat dan zijzelf, kan dit boek aansluiten bij wat in de harten van velen herkend wordt en in ons allemaal resoneert. Gemma kent de pijn, vervreemding en verwijdering van binnenuit.

Ze is verloren geweest, heeft zich afgescheiden gevoeld en verschaft vanuit deze indrukwekkende en diepgaande ervaring een helder inzicht. Vanuit een sterke gedrevenheid wist zij de ‘donkere nacht van de ziel’ te overleven en hieruit terug te keren met een krachtig pleidooi.


Een impuls om het bewustzijn op aarde positief te beïnvloeden. Wat hieraan ten grondslag ligt, is de volstrekt noodzakelijke erkenning en herinvoering van de ziel, als leidraad van het leven.


Daarom bevat dit boek tot slot zeer duidelijke en praktische handreikingen zodat een mens te allen tijde in deze oorspronkelijke Zijnslaag opgehaald kan, maar ook dient te worden, ook al is de buitenkant diffuus, verward of beperkt.


Een thuiskomen in je eigen hart.

Recencies
Inhoudsopgave
Hoofdstuk inzien