Massage opleidingen Levensakker

Inverse Wave Therapie; Helende trillingsgolven

Door de Amerikaan Steve Rother geïntroduceerd in 2006. Deze gechannelde nieuwe therapievorm sluit aan op diverse helende therapieën die teruggaan naar de oorsprong van de klacht en het zelfgenezend vermogen van de mens activeren.


Echter deze therapievorm onderscheidt zich erin dat een klacht blijvend wordt verholpen. Alles in ons als mens en alles in het universum bestaat en ontstaat uit geluidstrillingen, geluidsgolven. Sommige golven kunnen een negatieve uitwerking op ons hebben; dwz: ze halen ons uit onze kracht. In deze therapievorm worden deze negatief werkende golven geneutraliseerd en daarna wordt het oude script herschreven. Daarmee ontstaat een nieuwe situatie waarin de weg vrij is om het leven in vreugde en gratie te gaan.


Uitgaande van het nieuwe genezen: Een mens wordt niet genezen door een ander, maar geneest zichzelf. Het zelfgenezend vermogen, wat ieder mens bezit, wordt aangeraakt en geactiveerd. De therapeut schept slechts de voorwaarden, de ruimte om te genezen.

Symbool

Informatie aanvragen?

Klik op onderstaande link om informatie aan te vragen.

Huib en Gemma
Overlight logo
Lightworker logo

In de Inverse Wave Therapie wordt in een setting van 3 behandelsessies gewerkt. De klacht wordt zorgvuldig belicht, de onderliggende boodschap wordt opgespoord. Er wordt gewerkt met trillingsgolven van speciale stemvorken, die een diepe werking hebben op trillingsgolven voortgebracht via onze gedachten, herinneringen, ervaringen, gevoelens en overtuigingen. Als het gelukt is het positieve cadeau te vinden in de negatieve ervaring, kan de negatief werkende trillingsgolf m.b.v. de omgekeerde golf geneutraliseerd worden. Hier worden de stemvorken ingezet. Vervolgens is het nodig om een nieuw script te schrijven waardoor het mogelijk wordt vanuit een nieuw perspectief te gaan leven. Het verleden en de toekomst zijn daarbij bekrachtigend geworden voor het nu, voor het heden. In plaats van terug te vallen in oude pijn , oude patronen en oude overtuigingen dient het verleden en de toekomst ons nu in onze essentie van wie we willen zijn.


Inverse Wave Therapie is uitermate geschikt voor klachten gerelateerd aan fobieën, angsten, gewoontes, boosheid, of elk ander negatief ervaren gedrag of emotie. Ook bij lichamelijke klachten kan deze therapie worden ingezet, om te helpen de oorsprong van de ziekte een andere start te geven. Vaak is het zo dat mensen met een klein item komen waar ze aan willen werken, en komen in de sessies tot de ontdekking dat het grote levenslessen ontsluit. De Inverse Wave Therapie werkt het beste wanneer aan 1 item tegelijk wordt gewerkt.


Meer info over het werk van Steve Rother en de Inverse Wave Therapie kunt u vinden op www.lightworker.com. Ook op deze website kunt u onder: Ervaringen verslagen lezen van enkele mensen die een Inverse Wave Therapie deden. Hieronder volgt een uiteenzetting van de drie sessies.Inverse Wave Therapie is een gereedschap dat mensen kan helpen om negatieve dingen te veranderen waarvan ze last hebben in hun huidige leven. Dat kan variëren van angsten tot fobieën tot vervelende eigenschappen of gewoontes die maar nooit weg lijken te gaan en wel deel uit maken van het dagelijkse leven. Dit zijn de bewuste en onbewuste dingen waar de Inverse Wave Therapie uw leven voor altijd kan veranderen.


Heeft u zich ooit afgevraagd wat er achter deze negatieve patronen in uw leven zit? Of het nu gezondheidsproblematiek is, of uitdagingen in relaties, het ervaren van je levensgeluk; we blijven vaak in het zelfde patroon ronddraaien. Hoe zeer we ook proberen het anders te doen. Inverse Wave Therapie geeft u handvatten om de energie die achter deze patronen zit los te laten. En om meester te worden van uw Energie Matrix (terugkerend patroon.) De methode is gebaseerd op de Spirituele Psychologie van Steve Rother. U neemt het heft voor uw eigen leven weer in handen en kunt het naar uw eigen ontwerp creëren.

Welke negatieve gewoontes of gedrag zou u willen veranderen?


 • Angst

 • Negatief gedrag
 • 
Ziekte

 • Vliegangst
 • 
Hoogtevrees
 • Claustrofobie
 • 
Angst voor intimiteit
 • Angst om voor publiek te spreken

 • Elke vorm van angst of fobie rondom geldproblemen

 • Grote vertrouwen issues

 • Seksuele problemen

 • Seksueel misbruik
 • Relatie problemen
 • Communicatie problemen
 • Gebrek aan eigenwaarde
 • Energie ziektes
 • Chronische vermoeidheid
 • Verslavingen
 • Gewichtsproblemen

 

De meeste ziektes zijn gecreëerd door een herhaling van negatieve gewoontes. Verander de gewoonte en dan kan het lichaam zichzelf helen. Inverse Wave Therapie is een proces van drie fases gegeven door een getrainde facilitator.

stemvork

Dag een

Ik help je met het duiden en krachtig formuleren van datgene wat je wilt veranderen. Slechts een item kan worden herschreven met een proces van 3 fases. Wel is het zo dat verschillende items vaak samenkomen in een kern. Dus los je het ene op dan zullen er ook veranderingen optreden in gerelateerde items. Als ziel heb je patronen opgezet met een bepaalde reden in je leven. Wanneer je die reden helder wordt, is er geen behoefte meer aan om in dit patroon te blijven vastzitten. Je wilt er dan echt van af. Deze motivatie is nodig om de IWT te laten slagen. Met stemvorken worden specifieke punten op polsen, onder sleutelbeen en aan de slapen geopend waardoor de trillingen in het lichaam geleid worden en de informatie zich kan verspreiden.


Dag Twee

In elke moeilijke ervaring/ patroon zit een positief aspect verscholen, als dit cadeau gevonden is, wordt het ingezet om de omkering van de beperkende golf te bewerkstelligen. In deze sessie komen er ook andere stemvorken aan te pas, die geluidstrillingen teweegbrengen. In deze sessie wordt tevens gewerkt aan het consolideren van het nieuwe script, je nieuwe voornemen.


Dag Drie

Voor de derde keer worden de energiepunten geopend. In deze laatste sessie keer je terug naar de oorspronkelijke keer dat je het item in je leven hebt ervaren. Dit hoef je vooraf niet te kunnen bedenken; je lichaam, je ziel weten dit feilloos. Door terug te gaan naar de oorzaak van het probleem, (dat kan zowel in dit leven als in een vorig leven), kunnen we het veranderen, voor je verleden, voor het nu en voor je toekomst. Hier wordt dus het script herschreven. Door deze krachtige handeling neem je weer verantwoordelijkheid over  je eigen leven.


Zie ook eventueel "Ervaringen" op deze website voor een verslag van Inverse Wave behandelingen.


 **

Als je van jezelf weet dat je gauw koude voeten hebt, neem dan warme sokken mee.

Op de tweede dag wordt het lichaam met passieve oefeningen doorbewogen, het is handig als je die dag niet te strakzittende kleding draagt.