Massage opleidingen Levensakker

Reconnective Healing

De Reconnective Healing verbind je met je eigen volmaaktheid, je eigen blauwdruk van gezond en heel zijn. Hierdoor wordt je zelfhelende vermogen geactiveerd, zodat genezing kan plaatsvinden op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. De Reconnective Healing werkt met frequenties van licht en informatie en overstijgt daardoor alle andere vormen van genezen (bv Reiki) die we tot nu toe kenden. Met licht en informatie wordt bedoeld de bron van Universele intelligentie en informatie, waarvan het voor ons zichtbare licht slechts een onderdeel is.

reconnective healing
Eric Pearl event 2008
Eric en Gemma
Symbool

Informatie aanvragen?

Klik op onderstaande link om informatie aan te vragen.

Deze nieuwe frequenties van genezing noemt dr. Eric Pearl de Reconnection; een helende reis die je opnieuw verbindt met de Oorsprong. In zijn boek: "Heel anderen , Heel jezelf" (ISBN: 907563661x) verteld hij over de inzichten en de dynamiek van deze genezing die gebaseerd is op het overbrengen van Licht en Informatie en het opnieuw verbinden van DNA strengen. Hij verteld er verder over de buitengewone genezingen die worden waargenomen en waar naar divers wetenschappelijk onderzoek is verricht en steeds bevestiging is gevonden.


  • Wil je leven in vrijheid en liefde, zonder beperkingen uit het verleden?
  • Wil je genieten van optimale levensenergie?
  • Wil je leven met zelfvertrouwen en energie in plaats met angst en twijfel?
  • Wil je je unieke talenten ontdekken en jezelf ontplooien?
  • Wil je grip krijgen op je leven en meer uit je leven halen?
  • Wil je een diepere verbinding met jezelf en de mensen om je heen ervaren?
  • Wil je werken of ondernemen met passie?
  • Wil je leven vanuit je hart?
  • Wil je bewust overvloed voor jezelf en anderen creeren?
  • Heb je behoefte aan verdieping in je leven?


Een Healingsessie kan voor diverse doeleinden ingezet worden en van te voren kun je nooit bepalen waar het op resoneert, invloed heeft het altijd. Reconnective healing is nog voor niemand volledig te begrijpen en te verklaren. Het heeft mij erg gegrepen en geraakt.


Het is een veelomvattender spectrum dan energie. Het is samengesteld uit Energie, Licht en Informatie. Licht en Informatie bepalen hoe heling eruit ziet. Je wordt als het ware weer herinnerd aan je originele gezonde blauwdruk. Het is niet aan de opgeleide genezer om te bepalen wat het effect zal zijn, het is aan de perfecte intelligentie van het Universum. Op www.thereconnection.nl of op www.thereconnection.com kun je nog meer informatie vinden.


Tijdens een Healingsessie Reconnectie,  lig je met de kleren aan op de behandeltafel, het lichaam wordt niet aangeraakt. Je zet een stap in je genezings- en evolutieproces.Een Reconnective Healing sessie duurt ongeveer 50 minuten. Hierbij zit ook een kort voor- en nagesprek. Dr. Eric Pearl raadt tot drie sessies aan. De sessies zijn vaak een ervaring van diepe ontspanning en welbevinden, als een warm bad in een zee van licht en stilte. In vergelijking met andere vormen van healing, voelt het alsof Reconnective Healing diepere dimensies van lichaam en ziel bereikt en daar subtiel maar ingrijpend veranderingen teweegbrengt.


Eric Pearl:


"Genezing vindt plaats in een vingerknip, wat tijd vraagt is de tijd die nodig is totdat iemand zijn genezing accepteert. Acceptatie is niet altijd bewust."

Behandelingen

Er zijn twee verschillende toepassingen waarin de Reconnective energie wordt gebruikt: Reconnective Healing en The Reconnection. De laatste wordt in het Nederlands ook wel De persoonlijke Reconnectie genoemd.


Reconnective Healing

Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.


Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.


Eric Pearl zegt hierover:


"Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum

speciaal voor jou in gedachte had."Deze energieën die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.

The Reconnection / de persoonlijke Reconnectie

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen. De Reconnectie brengt nieuweaxiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijke lichaam.


De Reconnectie brengt deze nieuwe lijnen aan, activeert ze en staat de uitwisseling van licht en informatie toe. Dit houdt tevens een opnieuw verbinden in van onze DNA strengen en zorgt voor reintegratie van de snaren (zich tegelijkertijd voordoende - parallelle - dimensies van de werkelijkheid).

Wat is het verschil tussen Reconnective Healing en De Reconnectie?

Het verschil tussen Reconnective Healing en De Reconnectie gaat voornamelijk over intentie. De intentie van Reconnective Healing is voornamelijk heling, wat op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau kan plaatsvinden. En natuurlijk, om deze mate van heling te bereiken, die via Reconnective Healing is voortgebracht, zul je wellicht tot een zeker niveau verbonden worden. Het is deze "Reconnection" dat het mogelijk maakt voor Reconnective Healing om zo veel meer omvattend te zijn dan de helende technieken die we tot nu toe tot onze beschikking hadden.


De intentie van De Reconnectie is om ons helemaal terug te brengen in onze inherente verbinding met het Universum. Dit gebeurt door middel van een twee sessies durende ervaring. Vaak spreekt men over het ontvangen van je Persoonlijke Reconnectie. En natuurlijk, om deze mate van verbinding te bereiken, die via The Reconnection is voortgebracht, zul je wellicht tot een zeker niveau heling ervaren als onderdeel van het proces. Alhoewel dit twee niet compleet gescheiden processen zijn, zullen de Reconnective Healing sessies en de Persoonlijke Reconnectie sessies op verschillende dagen plaats moeten vinden, om de beste resultaten te bereiken van elke behandeling, Opmerking: Het is aanbevolen (hoewel niet verplicht) om alvorens de Reconnectie te ontvangen, een tot drie sessies van Reconnective Healing te ondergaan.

Over de sessies

Ieders ervaring met Reconnective Healing is uniek. Soms gebeuren helingen in een ogenblik in slechts een sessie, soms duurt het wat langer voordat een heling ontstaat. Helingen komen in allerlei soorten. De beste manier om een heling toe te laten is in een staat van verwachting, zonder gehecht te zijn aan het resultaat. Ga op de massagetafel liggen, ontspan, sluit je ogen en ervaar gewoon. Laat al je gedachten gaan en ervaar en observeer als er iets te ervaren valt, als je iets opvalt, maar ook als er niets te ervaren valt of je niets opvalt. Lig gewoon op de tafel en laat alles los, alsof je gewoon een onverwachts rustuurtje had.


Het is niet aan te raden om je best te doen om aan niets te denken. Normaalgesproken hebben mensen moeite met het concept van denken aan niets. Merk gewoon op wat er ook maar bij je op komt. Dat geeft je iets te doen en ontneemt je de stress, die vaak ontstaat als mensen proberen aan niets te denken en ontdekken dat ze niet weten hoe dat moet. Plaats je aandacht naar binnen en laat je aandacht door je lichaam gaan. Observeer gewoon wat je opvalt, dit geeft je geest genoeg te doen zonder dat je heel de tijd ligt te denken wat je wel of niet zou moeten doen.


Adem niet op een speciale manier, visualiseer niet een resultaat waar je op hoopt, mediteer niet, herhaal geen mantra's in stilte en doe geen andere dingen, waarvan jij of iemand anders denkt, dat het zal helpen. Want dat zal het niet. Het zal hoogstens dat brengen, wat je zelf al kunt en zal je weerhouden om ten volle te kunnen ervaren. Als je zover bent om alles los te laten en om niet te proberen om de ervaring te sturen of te verbeteren, dan ben je zover om te ervaren wat Reconnective Healing anders maakt, wat De Reconnectie echt maakt.

Je bent klaar om te ontvangen


Kleding


Draag comfortabele kleding aangepast aan het seizoen. Houd in gedachten dat je met je kleren aan, schoenen uit, op je rug op een massagetafel ligt tijdens de sessies. Als je weet van jezelf dat je kouwelijk bent, neem dan n warme trui mee en warme sokken. Ik kan je tijdens een behandeling niet onderstoppen, ik moet je lichaam kunnen blijven observeren.

Geuren, parfum

Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessies. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden.


Sieraden

Het dragen van sieraden is prima, zolang het comfortabel zit tijdens de sessies. Reconnective Healing sessies duren meestal ongeveer 45 minuten. Een tot drie sessies wordt aanbevolen. De kosten bedragen 80,= euro per sessie. De Reconnectie vindt altijd in twee sessies plaats, bij voorkeur op twee eenvolgende dagen, en duren ongeveer 50 minuten tot een uur. De kosten voor De persoonlijke Reconnectie bedragen Euro 333,=.