Massage opleidingen Levensakker
Levensakker Massage Opleidingen

Levensakker Massage Opleidingen sinds 2000


Heb jij zin om wat vaker je lijf te voelen? Te voelen hoe fijn het is om aangeraakt te worden?
Op een liefdevolle manier? ... Misschien kom je wel knuffels te kort, heb je behoefte aan wat meer verbinding. Koestering en plezier scheppen in het aanraken; het zijn heerlijke massages.
Het is er warm, welkom en weldadig. Je gaat rozig naar huis. Kun jij je een ergere cursus voorstellen?


In deze Massagecursussen kun je meedoen gewoon lekker vindt, of omdat je iets wilt leren. Het is er allebei. Na elke seizoen kun je je bovendien weer verder verdiepen in een vervolgmodule.


Er zijn diverse niveaus: Basis, Gevorderden I en II en Masterclass I, II, en III niveau. Elk Massageniveau omvat één lesavond in de maand, 8 lessen in totaal; alle schoolvakanties vrij. Voetreflexmassage vormt ook onderdeel van dit lespakket. Naast de techniek die we als basis behandelen werken we vooral vanuit ons hart, een afstemming op de ander, een oordeelloze omhulling waarbinnen je intuïtie je mag meevoeren. We werken in tweetallen, het is niet nodig je met een vaste partner aan te melden. I.v.m. aandacht en begeleiding werk ik met maximaal 4 tot 8 deelnemers. Je ontvangt een uitgebreide syllabus en een certificaat ter afsluiting.
Dit certificaat is bovendien erkend door beroepsvereniging VBAG.


Wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? zie http://levensakker.nl/Ervaringen/Massagecursus.html 


Dit massageonderwijs organiseer ik nu zo'n 20 jaar. Inmiddels hebben 650 mensen een training bij me gevolgd. Ruim 30 jaar werk ik als geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut. Lid van NWP, beroepsvereniging voor hoger opgeleiden in de complementaire geneeskunde. Tevens gecertificeerd en 30 jaar ervaring in de reguliere gezondheidszorg.

Door een diepgaand ziekteproces heb ik recent ook langdurig de andere kant van de zorg kunnen ervaren als patiënt. Ik wist en weet maar al te goed hoe ik en anderen een fijne aanraking hebben moeten ontberen. Dat mag echt anders!


Het leukste vind ik het om weer plezier te scheppen in aanraken. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wel liefdevol en vanuit het hart. Daar kan ik je in helpen en leren steeds dieper te kunnen aanvoelen, leren in te voelen en aan te raken vanuit een bezield contact. Verbinding via het hart. De techniek voorbij.


Iedereen heeft van nature een talent om aan te raken. We zijn er in veel gevallen huiverig en terughoudend in geworden. Ik wil graag samen met jou de wereld wat liefdevoller en veiliger maken.


Doe je mee?


Via het informatieformulier kun je altijd contact met me opnemen! https://www.levensakker.nl/Informatie/Info-aanvragen

Massagecursussen


Basiscursus

Bekijk de folder Basiscursus Massage


Gevorderden 1 / 2

Bekijk de folder Massagecursus Gevorderden Deel 1

Bekijk de folder Massagecursus Gevorderden Deel 2


Masterclass 1 / 2 / 3

Bekijk de folder Massagecursus Masterclass 1

Bekijk de folder Massagecursus Masterclass 2

Bekijk de folder Massagecursus Masterclass 3


In overleg met de cursisten wordt een keuze gemaakt voor maandag-, of dinsdagavond

Handmassage
Energetische massage
Examen massage