Massage opleidingen Levensakker

Ervaringen massagecursus - Masterclass I - 2021

De toegewijde lerares die een duidelijke uitleg geeft en zo nodig bijstuurt tijdens de lessen. 

Misschien naast het leren van de technieken wat ruimte voor zelfexpressie.

Ervaringen - Masterclass I - 2021

Ik heb veel waardering gevoeld voor de manier waarop de lessen aangeboden worden. Veel rust tijdens de uitleg en het maakt niet uit wie je massagepartner is, het voelt altijd goed. Er is niet direct iets wat ik zou veranderen. 

Ervaringen massagecursus - Gevorderden I - 2021

Hoi Gemma,

Sorry voor de late reactie op de evaluatievragen. Ik heb veel waardering voor je gevoelige manier van lesgeven. Je straalt zoveel rust uit en ik voel me altijd herboren na zo’n avond ....Ik kan dan ook geen verbeterpunt opnoemen . Voor mij voelt het goed zo....💜

Ervaringen massagecursus - Beginners - 2021

Enorme waardering voor jou, voor de groep, en voor mezelf.
Het is goed zoals het is, tijden al aangepast, superfijn.

Ervaringen massagecursus - Beginners - 2021

Voor jouw manier van lesgeven en het met compassie leren masseren. Vanuit bezieling aanraken, hoe mooi is dat. Ik ben vanuit mijn hart bij jou terecht gekomen en daar zeer dankbaar voor. Eigenlijk ben ik helemaal tevreden Gemma. Misschien is het handig om meer te vertellen pover het energetisch lichaam en/of Chakra’s, voor degene die daar minder kennis over hebben, maar ik zag dat in het tweede jaar hier al op in wordt gegaan en dan is het overbodig. 

Ervaringen massagecursus - Masterclass I - 2021

Lieve Gemma, De vragen op je antwoorden. Wat kan ik waarderen en gaat er goed. Afgelopen cursus is natuurlijk nogal gek gegaan. We moesten stoppen met de lessen, mochten weer verder, weer stoppen en nu gaan we dan eindelijk de cursus afronden. Daar is vanuit jou en de groep nogal wat flexibiliteit gevraagd. En eerlijk, volgens mij hebben we dat heel erg goed gedaan. Je hebt aan alles gedacht om de lessen zo goed als kon weer door te laten gaan. Daar heeft de groep ook zijn aandeel in gehad  maar jij bent uiteindelijk degene die het mogelijk heeft gemaakt. Meer ruimte tussen de massage tafels, een lucht verfris/bevochtiger. Echt super! 

Nog altijd een fijne sfeer in de groep. De geborgenheid die er is. Voor iedereen de ruimte om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Er kunnen ZIJN. Heerlijk. Ik geniet er elke keer weer van en ik kijk er enorm naar uit om na de laatste les weer door te gaan met de volgende cursus. De lessen zijn ook echt heel erg leuk en fijn. Ik ben zo blij dat ik mij een paar jaar geleden heb aangemeld voor de beginnerscursus. Heel veel dank dat ik mocht beginnen! Heel veel liefs,


Hanne 


Ps; geen aandachtspunten voor jou. Je doet het fantastisch 

Ervaringen massagecursus - Beginners - 2021

Dat je met heel veel warmte wordt ontvangen, Dat je gewoon jezelf kunt zijn. Dat je aan me denkt als je evt. een invaller nodig hebt.
Het enige wat ik anders zou willen is al veranderd, dat was het tijdstip.

Ervaringen massagecursus - Beginners - 2021

Ik heb veel waardering gevoeld voor de manier waarop de lessen aangeboden worden. Veel rust tijdens de uitleg en het maakt niet uit wie je massagepartner is, het voelt altijd goed.

Er is niet direct iets wat ik zou veranderen.