Massage opleidingen Levensakker

Artikelen schrijven

Spiritueel kwartaalblad De Bron bevat een vaste kruidenrubriek die ik -tot 2008- verzorg. Aan de hand van een onderwerp of vraagstuk wat ons bezig kan houden, eventueel verbonden aan het betreffende seizoen, beschrijf ik de mogelijkheden van een bijpassend geneeskruid en laat mijn gedachten gaan over de betekenis ervan.


Zo schreef ik o.a. een artikel over eetbare Pompoenen, over allerlei mogelijkheden van de Brandnetel, over hooikoorts en allergie, over onze afweer en Echinacea, over Meidoorn en de hartenergie, over troost en de bloesemremedie Star of Bethlehem, Levergalkruiden in het voorjaar. In de juni uitgave van 2006 een artikel over geneeskruiden bij aambeien en kruiden bij oogklachten. Verder het verslag van het initiatief "Ik zie jou".


In 2007 stonden mijn artikelen in de Bron in het kader van de fysieke, emotionele en spirituele betekenis van voeding en spijsvertering. Het artikel in het meinummer 2007 gaat over weigering van voedsel door kinderen; kunnen zij leven van lucht en liefde alleen? Het artikel in het septembernummer 2007 gaat over Melk; de zin en onzin hiervan. Uitgever en redactie de Bron: www.mariettevanroij.com

Spiegelbeeld Juni 2008

In het juninummer 2008 van Spiegelbeeld, maandblad voor Spiritualiteit, Wetenschap, Gezondheid & Milieu is een artikel over de Reconnection verschenen. Blz 34 t/m 37.


Het artikel is gemaakt nav de trainingsdagen bij dr. Eric Pearl, maart 2008 te Amsterdam. Het bevat een intervieuw met dr. Eric Pearl, intervieuws met 2 mensen die tijdens de lezingen en trainingen op het podium hun genezing ontvingen en een uiteenzetting over de reconnective healing. Info: www.spiegelbeeld.nl.

Symbool

Informatie aanvragen?

Klik op onderstaande link om informatie aan te vragen.

Febr 2011 schrijf ik in Spiegelbeeld


een artikel n.a.v. een interview met Doug de Vito, zeg maar de rechterhand van dr. Eric Pearl, grondlegger van de Reconnection.


In dit interview laat Doug horen wat de gunstige bijverschijnselen zijn van het werken met deze Reconnection frequenties, en hoe hij denkt over het passeren van de vierde dimensie.

Eerste Landelijke Keurmerk NWP


Keurmerk voor Naturgeneeskundigen - Open Dag praktijk


Op 6 september 2008 was er landelijk een open dag bij NWP-therapeuten naar aanleiding van de invoering van het NWP Keurmerk voor Natuurgeneeskunde. Mijn praktijk heeft het NWP keurmerk en is die dag open voor het publiek.


De NWP, beroepsvereniging voor natuurlijke geneeswijzen, viert haar 60-jarig bestaan met de invoering van het keurmerk. Dit keurmerk geeft het publiek de garantie dat de therapeut goed opgeleid is, werkt volgens vastgestelde richtlijnen en onder toezicht staat van een Klachten- en Tuchtrechtcommissie. Dat dit keurmerk ingevoerd wordt, is een goede zaak.


Het is voor het eerst in de geschiedenis van de alternatieve, als NWP-leden zeggen wij liever complementaire geneeskunde, dat er een keurmerk wordt ingevoerd.

Radio interview

(Maasland Radio, november 2012)


Interview op Maasland Radio, november 2012, nav een meditatieavond. Het geluidsbestand van dit intervieuw duurt ongeveer 4 minuten.


Interview op Maasland Radio, november 2012 (mp3)

Mastery Conferentie Hamburg

Van 19 t/m 22 juni 2008 neem ik deel aan de Mastery Conferentie in Hamburg een internationale conferentie waarbij Pearl en vooraanstaande wetenschappers zoals Lynne McTaggart, dr.Masuru Emoto, Rupert Sheldrake, Gregg Braden e.a., die allen baanbrekend onderzoek op het gebied van gedachtenkracht en de nieuwe helingsfrequenties verrichten, voor het eerst gezamelijk een programma verzorgen.Ook hier zal ik, samen met Huib, interviews afnemen van deze sprekers en later in het jaar zullen deze artikelen in Spiegelbeeld gepubliceerd worden. Spiegelbeeld-septembernummer 2008: Gregg Braden. Oktobernummer: Lynne McTaggart, Novembernummer: Masaru Emoto, Decembernummer 2008: Bruce Lipton.

Spiegelbeeld magazine

Artikelen

Hieronder volgt een lijst met artikelen, die gepubliceerd zijn in het landelijke spiritueel tijdschrift Spiegelbeeld: Klik op de link om het gehele artikel te lezen (in PDF formaat).

Spiegelbeeld  februari 2011

Spiegelbeeld

februari 2011

Bijwerkingen blijken Bij-voordelen

Spiegelbeeld Oktober 2008

Spiegelbeeld

oktober 2008

Het veld, Lynne McTaggart

Spiegelbeeld Juni 2008

Spiegelbeeld

juni 2008

De Reconnectie, Eric Pearl

Spiegelbeeld  november 2008

Spiegelbeeld

november 2008

Informatie in water, Masaru Emoto