Massage opleidingen Levensakker
Symbool

Informatie aanvragen?

Klik op onderstaande link om informatie aan te vragen.

Ervaringen Activatie Pijnappelklier

Activatie Pijnappelklier - januari 2011

Activatie Pijnappelklier - 2013


Er zijn vele verslagen van de pineapple- activaties van de afgelopen jaren nog niet uitgewerkt. 
Doordat de meeste nabesprekingen telefonisch plaatsvinden, zijn lang nog niet alle verslagen gepubliceerd.


Hieronder volgend enkele reacties, wel op papier toegestuurd….

Dag Gemma,


Zoals beloofd hier een reactie na de pijnappelklier activatie.

     

Helaas heb ik na de activatie niet de levendige dromen ervaren die ik jaren geleden had en waarover ik je heb verteld. Wel moet ik duidelijk stellen dat ik na de activatie meer rust in mezelf heb gevonden  en opener en liefdevoller ben naar mijn omgeving. Heb meer zelfvertrouwen gekregen en voel me stabieler. Heb afgelopen weken veel mooie dingen mogen meemaken. Zo ging een koppeltje roodborstjes een nestje bouwen in de brievenbus naast mijn deur. Dit vond ik heel bijzonder. Zag het als een teken.   Vlak daarna ontmoette ik een mooie en liefdevolle  vrouw , het klikte van beide zijden , Leuk toch. Zo heb ik de afgelopen weken veel mooie dingen mogen zien en meemaken. Het is net alsof de puzzelstukjes in elkaar vallen.


Gemma ik ben blij dat ik de reis naar jou gemaakt heb. Dit heeft mijn leven mooier gemaakt.


Een knuffel  H.R. uit Echt 2019

Hai Gemma!


Ik had je beloofd dat ik je na 10 dagen nog zou laten weten wat ik ervaren heb na de pijnappelklier activatie. Ik merk wel duidelijk dat er veranderingen gaande zijn. Ik merk bijvoorbeeld dat ik nog gevoeliger ben dan normaal en dat er emoties uit diepere lagen abrupt eruit schieten en dat ik dan ook snel doorheb waar het precies vandaan komt.


Zo was ik bijvoorbeeld bij een vriendin en op een bepaald moment over iets aan het praten. “Uit het niets'  werd ik emotioneel; getriggerd door iets kleins, althans wat iets heel kleins en onbelangrijk leek maar wel degelijk voortkwam uit een diepere laag in mezelf. Door het uiten kon ik het daarna wel weer naast me neerleggen. Apart was dat...


Ook heb ik het idee dat ik wel wat sneller afwezig ben...ik heb het idee daardoor dat ik ook wat meer inzichten lijk te verwerven. Mijn gedachten lijken helderder en duidelijker aanwezig te zijn. Nu heb ik dit altijd gehad maar het lijkt gewoon wat intenser te zijn.


Ben blij dat ik de activatie heb mogen ervaren!

Groetjes S. 2018

Hi Gemma,


Het voelt dat na de activatie ben ik zelf rustiger. Mijn bewustwording is momenteel nog duidelijker aanwezig. Merk dat dit in een stroomversnelling is gekomen. Het bewustzijn was er al echter nu valt het kwartje gewoon nog sneller. Het gaat allemaal net iets makkelijker.


M. 2015

Hallo Gemma,Graag zou ik alsnog je laten weten hoe ik de activatie heb ervaren, al is het een beetje vroeg naar mijn gevoel, maar ik kan wel alvast zeggen dat ik rustiger voel en meer behoefte heb  om op mijn zelf te zijn. Ook heb ik meer acceptatie en inzicht hoe ik voel. Dit is algemeen en niet constant zo. 
Heb het de laatste tijd druk gehad met allerlei dingen die nou eenmaal nog moeten, maar het moeten ben ik aan het afbouwen. 
De behandeling was erg fijn op zich!


Geef mij nog even tijd om in rustiger vaarwater te komen en dan zal ik je meer laten weten hoe mijn verdere ervaringen zijn. 
Wens je veel plezier in Griekenland. Hopelijk tot binnenkort. Warme groeten, 


Marion. 2015

(reactie van een ervaren therapeut emotioneel lichaamswerk)


Hoi Gemma,


Ik wil nog even terug komen op de pijnappel activatie, ik heb het als zeer prettig ervaren.
Ik merkte direct al dat het me rust geeft omdat er een soort van weten is, wat ik niet eerder had. 
Een weten is dat ik goed zit bij een cliënt.
Dit geeft heel veel rust en geeft me meer zekerheid over mijn eigen kunnen.


Dank je wel en misschien tot ziens Leny J.

2 weken geleden


Ik zou je nog even laten weten hoe het mij is vergaan na de pijnappelklieractivatie, het is nu iets meer dan 2 weken geleden dat ik bij je ben geweest. Ik vond het sowieso een hele mooie activatie. Had ik meteen daarna al verteld dat ik tijdens de activatie het plaatje had van een Engelfiguur naast een grote poort? En door die poort scheen heel mooi licht, allerlei kleuren en heel erg sprankelend, echt heel mooi en zo aantrekkelijk om door die poort heen te gaan! Ik weet niet meer of ik jou dat nou verteld had maar het beeld kwam de dagen erna steeds weer terug, erg mooi!


Het duurde maar een fractie van een seconde maar ik weet nu zeker dat ik het beeld niet 'verzon', het werd me gewoon getoond. De tijd erna zijn er geen specifieke dingen geweest waarvan ik de vinger erop kan leggen dat dat door de activatie komt. Maar het lijkt wel alsof er iets 'verscherpt' is in mij... Ik ben me er meer van bewust dat ik dingen 'weet' van te voren, dat mensen iets gaan zeggen bv en dat ze het dan ook vervolgens doen. Ook zijn mijn dromen veel intenser. Dat waren ze al, maar ik kan ze nu wel wat beter 'lezen'.


Vandaag was ik een middag met een vriendin de stad in en normaal gesproken zou ik met hoofdpijn thuiskomen en me heel erg irriteren aan de drukte en alle mensen. Nu viel me op dat ik de mensen om me heen niet als 'storend' ervoer, ik was gewoon ontspannen en bij mezelf en maakte me nergens druk om, mijn vriendin had er wel last van (normaal gesproken wij dus allebei). En ik heb geen hoofdpijn, heb zelfs extra energie lijkt het wel haha. Zoiets weet ik natuurlijk niet of dat door de activatie kan komen maar het viel me in ieder geval wel op!


De massage cliënten die de afgelopen weken in mijn praktijk zijn geweest hadden het er stuk voor stuk over dat de massage 'anders' was dan anders, terwijl ze het altijd al als prettig ervaren. Eén vrouw zei zelfs dat ze echt liefde voelde stromen, andere liefde dan verliefd-liefde, ze was er ontroerd van! Ik vond het zo mooi! Alles bij elkaar is het weer een mooie stap op mijn pad, een ervaring waar ik dankbaar voor ben!! Ik weet ook zeker dat het nog doorwerkt!Ongeveer 1,5 maand later


Het lijkt alsof mijn gedachten een steeds sterkere manifestatiekracht krijgen, kan dat? Soms al binnen 1 of 2 dagen gebeurt het dat er dingen voorkomen die ik gedacht en of uitgesproken had. Ik sta er steeds weer van te kijken, het gebeurt wel willekeurig, ik besef me dan achteraf dat, dat wat er gebeurt ik eerder gedacht heb. Ook kan ik sneller keuzes maken, op een nuchtere manier (hier deed ik altijd vrij lang over...), ik heb beter contact met mijn gevoel en vertrouw het meer. Dit ervaar ik als heel fijn.


Ik maak me minder zorgen, regelmatig is de lach op mijn gezicht er niet af te krijgen, alleen al door het gevoel wat zich binnenin mij ontwaart, puur geluk en puur Zijn, zo mooi! Wat er ook gebeurt, ik raak dat gevoel niet meer kwijt, ik kan het zelfs steeds makkelijker aanspreken en dan word ik er gewoon door overspoeld, echt heel bijzonder! Ik weet niet zeker of dit allemaal te danken is aan de activatie maar voor mij is wel zeker dat er 'beweging' is, al is het in bewustwording!


Lieve Gemma, Dankjewel voor je tijd en aandacht, we ontmoeten elkaar vast nog eens ;)

Anoniem, 2013

Hallo Gemma,


Zoals afgesproken, mijn  ervaringen na de pijnappelklier activatie van 1-3-2012. Na de activatie was ik wat dizzy, na het drinken van water werd dit minder.2-3-2012


Het voelt alsof er meer rust in mijn lijf is daardoor ben ik ook zelf rustiger. Naar de yoga geweest ben daarna erg moe en veel hoofdpijn vooral links van derde oog. Wat ik in de loop van de tijd merk is dat bewustwording nog duidelijker aanwezig is. Zoals ik al vertelde over de lessen in mijn leven en dat ik mensen die mij b.v. iets naars aandoen, na een poosje zelfs dankbaar ben.


Liefs Maria

Bericht vlak na de activatie


En de reis terug, is goed verlopen dank u. Maar das niet moeilijk ik ben met 2 ogen gekomen en met 3 ogen naar huis.Enkele weken na de activatie


Hallo Gemma, nogmaals bedankt voor de pijnappelklier activatie. Wat is er nu veranderd?

Wel ik heb weer meer dromen. (het derde oog werkt nog niet, maar dat zal wel komen), en nog iets, je weet ik sprak over mijn opgezwollen schildklier... welnu deze opzwelling is voor de 1/2 kleiner geworden. (zonder een dokter en zonder pillen dank u Gemma). Ik hou je nog verder op de hoogte ik laat nog een 2é scan uitvoeren.


Vriendelijke groeten,

Reactie van iemand uit Brussel, België, januari 2011

Ervaringen drie weken na pijnappelklieractivatie door cliënt met opleiding Aura-reading


Hallo Gemma,


Hierbij mijn bevindingen: - verbeterde intuïtie.
- meer inzicht in anderen door 3e oog, hiermee bedoel ik dat ik meer uit mensen kan halen door  middel van aura- rozen reading, dit is echt met sprongen vooruit gegaan!
 (ik ben wel iemand die woorden kan doorgeven, het zien is nog niet zo goed ontwikkelend,
   ben dus eerder helderhorend).
- merk dat ik mijzelf echt meer open geef.
- meer durf te doen en ook te zeggen.
- meer ontwikkeling in mijn werk en hierbij oplossingen kan aandragen of het zelf oplos.
- ben hierdoor naar anderen op mijn werk wel drukker / meer aanwezig.
- kan anderen beter adviseren dan daarvoor.


Groeten, P. - Dec. 2011

Hoi Gemma,


Ik mail nog even wat mijn bevindingen zijn na de activa van de pijnappelklier. 
De eerste nacht weer heftige krampen gehad in linker kuit en pijnlijk rond de enkels. 
Daarna niet meer. 
Wat mij is opgevallen dat ik de laatste tijd heel veel zaken concreet aan het maken ben. 
Komt dat vaker voor na een activatie? Dat voelt goed. Ik ga ervoor!! 
Verder lijkt het net of ik helderder kan vertellen wat ik wil zeggen alsof de juiste woorden uit mijn mond komen. 
En vertellen kinderen en volwassenen mij persoonlijke dingen die ze niet delen met anderen of niet zo gauw terwijl ik ze nauwelijks ken. Mooi om dit nog meer te ervaren. Helaas geen stemmen gehoord die mij wat te zeggen hebben. Misschien komt dat nog als het echt nodig is. Dus al met al alleen maar positief. Nog hartelijk bedankt voor dit grote cadeau!!


E. 2010