Massage opleidingen Levensakker

Bloesenremedies van de Eenhoorn

Lucia S.C. de Haan


In de beginjaren van mijn praktijkwerk miste ik het diepere bereik en ondersteuning op zielsniveau en zo begon een zoektocht naar energetische frequenties van een uitzonderlijk hoge trilling.


Als eerst zocht ik aanvulling bij de Bachbloesems, maar merkte al gauw dat deze trillingen te basaal, te grofmazig waren. De daarop volgende jaren was ik in de gelegenheid alle bestaande bloesemsystemen van over de hele wereld uit te testen, echter allen zonder gewenst resultaat. Wat mistte bleek de juiste trilling voor de transitie van het bewustzijn van de huidige mens. Het moesten veel hogere frequenties zijn.


En zo kwamen uiteindelijk de remedies van Lucia op mijn pad, waarbij ik direct voelde dat dit iets héél anders was, dit voelde gelijk als hetgeen wat precies de bedoeling was. Direct daarna volgde in 2007 mijn eerste ontmoeting met Lucia; een meest bijzondere Lichtheid haar energie; een soort engel in direct contact met het planten-, dierenrijk en natuurwezens.

Via haar goddelijke connectie liet zij zich leiden en zo heeft zij in ongeveer 10 jaar tijd haar hele oeuvre ontwikkeld van 77 remedies ontwikkeld: allen afgestemd op de transitie van het hartbewustzijn; de richting waarin de huidige mens vanuit het universum uitgenodigd wordt.


Lucia liet zich leiden door de betreffende planten en energieën en ontving bovendien voor elke remedie specifieke gechannelde informatie. Deze teksten blijken in de praktijk ook bijzonder behulpzaam te zijn en daarbij is bijna onmogelijk voor te stellen hoe Lucia haar tijd ver vooruit bleek te zijn in het kunnen verwoorden van de meest diepgaande ziele-processen van levende wezens op aarde.


De afgelopen 18 jaar hebben de remedies van Lucia al zoveel kunnen betekenen in mijn praktijk. Het blijkt precies te zijn wat in deze huidige tijd voor het bewustzijn van de huidige mens nodig is. Tijdens het innerlijke bewustzijns-proces-werk in mijn praktijk brengen zij de helende connecties tot stand en werken bevestigend, bemoedigend en verbindend met de eigen goddelijke bron: sowieso een unieke liefdevolle nazorg.


Ook als diagnostiek kunnen zij zeer behulpzaam zijn om een goed richting te kunnen vinden wat er bij deze mens (of dier, of plant) aandacht behoeft.

Helaas is Lucia in 2009, nét na het voltooien van haar complete levenswerk, gestorven en heeft zij niet meer aan haar uiteindelijke doel: het in de wereld brengen van deze bijzondere Lichtremedies, kunnen bijdragen. Op haar sterfbed hebben drie beste vriendinnen moeten beloven dat zij het hele oeuvre toegankelijk zouden houden.

Er is in de jaren na Lucia’s overgaan gezocht naar een geschikte therapeut en zo werd ik in 2022 door de laatst levende vriendin benaderd met de vraag of ik Lucia’s nalatenschap aan Lichtfrequenties zou willen beheren. Daar hoefde ik niet over na te denken en heb ik slechts een volmondig JA gevoeld; Het hele oeuvre aan Lichtremedies werd aan mij overgedragen. Eenmaal hier met alle 77 remedies in huis klonk ook Lucia’s diepste wens en oorspronkelijke verlangen: -de remedies de wereld in te brengen -  krachtig in mij door. Juist nu we vanuit het Universum steeds nieuwe impulsen ontvangen om vanuit het hartbewustzijn te leven, zijn deze remedies een belangrijke sleutel daartoe.

Recent is ook een geheel nieuw boekwerkje uitgebracht met daarin voor alle 77 bloesemremdies hun zeer indrukwekkende tekst. Van elke remedies is een paginabeschrijving van de intensieve werking. Deze teksten getuigen van een diep doorvoelde verbinding met alle mogelijk menselijke processen en laten de remedies nóg dieper hun werk doen.  


Om de remedies onder de aandacht te brengen zijn mijn partner Harold en ik de afgelopen jaren op pad met lezingen aan therapeuten en belangstellenden. Vergezeld met lezing en helende meditatie met een klankbad van liefdevolle geluidstrillingen wordt Lucia’s informatie overgedragen.


Heel graag komen we over dit alles vertellen: het bijzondere verhaal van Lucia in haar goddelijke connectie en haar belangrijke werk waarvoor zij op aarde kwam. De aanwezigen kunnen zélf ervaren hoe deze diepwerkende bloesemremedies resoneren bij innerlijke bewustzijns-processen.


Na afloop is er volop gelegenheid om de meegebrachte remedies te voelen, en eventueel uit te testen. Een bijeenkomst om door geraakt, bewogen en geïnspireerd te worden. 


De lichtfrequenties - Bloesemremedies van Lucia de Haan - zijn een uitzonderlijke sleutel in de bewustzijnstransitie in deze Nieuwe Tijd.


Het zijn namelijk de meest krachtige begeleiders voor de huidige mens in de transformatie van het bewustzijn, in deze huidige tijd. Derhalve moeten deze nog onbekende helende frequenties écht de wereld in.

Reactie lezing Bloesemremedies van de Eenhoorn

Lieve Gemma,


Ik vond het ook weer en mooie ontmoeting  en er was een hele wonderlijke energie het voelde zelfs magisch. Ik voel het ook nog steeds.


De tekst van Lucia voelt heel vertrouwd en is zeer waardevol samen met de bloesem remedies. Wat ontzettend goed dat jij dit zo naar buiten brengt.


Ik vond de ontmoeting met de kersenbloesem ook heel bijzonder. Toen ik eronder stond had ik het met iemand over zuivering  en werd zelfs emotioneel.


Wat bijzonder dat ik dat nu terug lees in de tekst van de kersenboom. Was dat een spontane dialoog met de kersenboom. ? Ik voel van wel.


Nogmaals dank voor deze bijzondere middag. Ik wens je een mooie tijd in Frankrijk.


Tot ziens en lieve groetjes