Massage opleidingen Levensakker

Meditatie

Maak ruimte voor je vrije bewustzijn

 

Zondag 3 September 2023

Aanvang 13.00 uur

 

Zomerse Meditatie met spiritueel Thema begeleidt door de frequenties van Klankschalen


Buiten Meditatie met Klankschalen. (Bij regen binnen). Zondagmiddag 3 september wordt er een Zomerse Meditatie + Klankschalen gepresenteerd. Voor iedereen toegankelijk.


Het thema van deze meditatie: 'Maak ruimte voor JeZelf' biedt je een mooie innerlijke reis waarin je contact maakt met de zuiverste kern; met wie jij ten diepste Bent. Je voelt of er in je dagelijkse leven voldoende ruimte is voor jouw innerlijke vrije bewustzijn en wat het hier verlangt.


De meditatie is begrijpelijk liefdevol en praktisch en werkt helend. Voorafgaand is er heerlijke ontspanning van diep resonerende klanken van klankschalen die je helpen uit je hoofd en in je lijf te komen.


Na afloop is er gelegenheid om je persoonlijke vragen te stellen en uit te wisselen met gelijkgestemden. De meditatie wordt geleid door innerlijk-werk therapeut Gemma van den Akker.

Deze gezellige en voedende bijeenkomst voorziet in een steeds grotere behoefte aan innerlijke harmonie en verbondenheid.


Bij zeer warme weer: er is genoeg schaduw onder de oude kersenboom. Bij regen is de meditatie binnen: gaat dus altijd door.

 

Wanneer

Datum: 3 September 2023

Aanvang: 13.00 uur

Deelname: € 15,=

 

Waar

In de de tuin bij Praktijk Levensakker.
Augustinusweg 10.
5853 ED Siebengewald.
Meldt je even aan via www.levensakker.nl, of info@levensakker.nl

Ik meld me aan voor 3 September